Gebruikersfuncties

Online studiemateriaal

Met ColRegs heb je direct online toegang tot alle bepalingen ter voorkoming van aanvaringen op zee én meer dan 3000 oefenvragen en –situaties over die BVA-regels.

Zo kun in je eigen tempo eenvoudig alle regels doornemen en met de oefenvragen correct leren toe te passen. Daarna kun je je eigen kennis in een toets controleren.

Oefenening baart kunst

ColRegs biedt je al een hele serie oefentoetsen. Die kun je natuurlijk gebruiken. Maar je kunt ook zelf aangeven over welke onderdelen van Colregs je wilt oefenen, hoeveel vragen je wilt doorlopen, of je wel of geen feedback wenst.

Binnen de webapplicatie bestaan standaard al een aantal complete oefentoetsen. Zo kun je al direct aan de slag met het leren van de regels.

Zelf toetsen samenstellen

Zijn er bepaalde onderdelen die je nog wat verder wilt leren? Dan kun je binnen ColRegs eenvoudig zelf een oefentoets samenstellen voor die onderdelen. Zo kun je gericht studeren op de onderdelen waarop jij je wilt focussen. Je bepaalt zelf hoeveel vragen je aangeboden wenst te krijgen, met of zonder feedback.

Natuurlijk worden je scores bijgehouden.

Start nu met ColRegs

Bestel een ColRegs licentie en start meteen met leren!

Beheerdersfuncties voor scholen/organisaties

Toetsen samenstellen

Beheerders en docenten kunnen eenvoudig:

  • toetsen samenstellen die hun studenten dienen te behalen;
  • de onderwerpen bepalen voor de toets
  • eventuele extra opties instellen, waaronder de beschikbare tijd, de cesuur en het aantal aangeboden vragen.

Groeps- en gebruikersbeheer

Speciaal voor docenten en scholen is er de mogelijkheid om groepen en studenten te beheren. Zo kunnen docenten eenvoudig de voortgang van volledige groepen en individuele studenten bijhouden. Daarnaast kunnen bijvoorbeeld specifieke toetsen voor specifieke groepen beschikbaar gemaakt worden.

Licentiebeheer

Scholen en opleidingen kunnen op meerdere manieren licenties uitgeven aan hun studenten. Via de eerste manier dienen studenten zelf hun licentie aan te schaffen, waarna ze ingedeeld kunnen worden in een groep. Via de tweede manier kunnen scholen licenties uitgeven aan hun studenten, die aan de school in rekening gebracht worden of de student dient bij het inloggen een online betaling te verrichten.

Neem contact op voor het afnemen van meerdere licenties